ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ο πρώτος κρίκος εξυπηρέτησης

Ο πρώτος κρίκος εξυπηρέτησης

 Ξέρουμε πως είμαστε ο πρώτος κρίκος σε μια απαιτητική αλυσίδα όπως αυτή του ανταλλακτικού -όπου το επίπεδο προϊόντος και υπηρεσίας είναι εξίσου σημαντικά.

Ξέρουμε επίσης πως η δική μας αργοπορία ή ασυνέπεια επηρεάζει και όλους τους υπόλοιπους κρίκους -όπως την αξιοπιστία του συνεργείου ή την εξυπηρέτηση του οδηγού.

 

Εκπαιδευμένο προσωπικό

Εκπαιδευμένο προσωπικό

Από τον αποθηκάριό μας ως τον συνεργάτη μας που θα έρθει στο χώρο σου με το ανταλλακτικό που ζήτησες, κάθε ένας από τους 140 ανθρώπους μας γνωρίζει τα παραπάνω.

Τόσο καλά, όσο και το αντικείμενό του. Για το οποίο έχει εξειδικευθεί, εκπαιδευθεί και αξιολογείται διαρκώς.

Σου δίνουμε τη σωστή λύση

Σου δίνουμε τη σωστή λύση

Για να μπορεί να σου κάνει τις σωστές ερωτήσεις κάθε φορά που θα καλείς το τηλεφωνικό μας κέντρο. Για να μπορεί να διεκπεραιώνει την παραγγελία σου με τέτοια αποτελεσματικότητα ώστε να έρχεται στα χέρια σου σε 30’, ό,τι και αν γίνει. Για να μπορεί να σε επισκέπτεται -είτε έρχεται στο συνεργείο σου αν είσαι επαγγελματίας, είτε στον χώρο σου αν είσαι ιδιώτης- με διακριτικότητα, ευγένεια και επαγγελματισμό.

Επικοινώνησε τώρα

Επικοινώνησε τώρα

 Έτσι, κάθε φορά που σηκώσεις το τηλέφωνο και καλέσεις το 2310 551765 ή βρεθείς σε ένα από τα 14 σημεία μας ξέρεις και εσύ.

 

ΔΕΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ