ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΑΣ

Σου προσφέρουμε περισσότερα,για να πετυχαίνεις περισσότερα!

.

.

 üΠάνω από 2.000 συνεργεία αυτή τη στιγμή μας εμπιστεύονται καθημερινά. Για εσένα που -ακόμα- δεν συνεργάζεσαι μαζί μας, δυο λόγια για το τι σημαίνει αυτή η σχέση για εμάς.

üΣημαίνει πλήρη κάλυψη σε όποιο ανταλλακτικό χρειαστείς, όποια στιγμή το χρειαστείς.
.

.

 üΚαταχώρηση της πρόθεσης παραγγελίας, ακόμα και από το πρώτο διερευνητικό τηλέφωνο κατά την επίσκεψη του πελάτη. Έτσι, δεν χρειάζεσαι τίποτα επιπλέον πέρα από την ημερομηνία κλήσης και τον τύπο αυτοκινήτου όταν μας ξανακαλέσεις για την οριστικοποίηση της παραγγελίας.

.

.

üΈγκαιρη ενημέρωση για την πορεία και παραλαβή της παραγγελίας σου, αφού έρχεται στα χέρια σου -μαζί με τα σχετικά τεχνικά δελτία τοποθέτησης- σε 30’, ό,τι και αν γίνει.
üΜια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγγελιοληψίας, τιμολόγησης και εξόφλησης, για να έχεις εύκολα άμεση και σαφή εικόνα όποτε θες.
üΌφελος σε χρόνο -από την παραγγελιοδοσία ως την παραλαβή- που μεταφράζεται σε επιπλέον εργασίες (και φυσικά, μεγαλύτερο τζίρο).
.

.

üΔιαρκή και τεκμηριωμένη επιμόρφωση, μέσα από ειδικά events και θεματικά σεμινάρια -για τα οποία μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ. Βλέπεις, ο δικός μας ρόλος δεν σταματάει στην πώληση, και ο εξοπλισμός και η εκπαίδευση δεν έρχονται μέσα σε λευκά κουτιά.
üΓιατί μαζί μας μπορείς καλύτερα, με τις καλύτερες λύσεις σήμερα, για ό,τι αφορά το αύριο. Με εργαλεία έτοιμα, δοκιμασμένα, και προς άμεση διάθεση. Το ξαναλέμε, το αύριο είναι σήμερα. Και όλα είναι θέμα προετοιμασίας. Την οποία κάνουμε ήδη εμείς, και θα χαρούμε να την εντάξουμε και στη δική σου επαγγελματική καθημερινότητα